PREȚURI CREDITE ȘI INFORMAȚII

5.00 Euro - 500 Credite

10.00 Euro - 1.000 + 100(Bonus) = 1.100 Credite

15.00Euro - 1.550 + 150(Bonus) = 1.700 Credite

20.00Euro - 2.000 + 200(Bonus) = 2.200 Credite

25.00Euro - 2.500 + 300(Bonus) = 2.800 Credite

30.00Euro - 2.900 + 500(Bonus) = 3.400 Credite

50.00Euro - 4.500 + 1.200(Bonus) 5.700 Credite

60.00Euro - 6.000 + 1.500(Bonus) 7.500 Credite

100.00Euro - 10.000 + 3.500(Bonus) 13.500 CrediteMetode de Plată  

Metodele de plată acceptate sunt: PAYPAL, SMS și PAYSAFECARD!

     
APĂSAȚI AICI pentru a cumpăra credite VIP.

Pentru mai multe detalii contactează Fondatorul de pe serverul de Discord.
P E L I#7102
Vă rugăm să citiți cu atenție ceea ce urmează pentru a vă fi mai ușor și pentru a întelege ce reprezintă creditele VIP și ce puteți face cu ele.

CE SUNT CREDITELE VIP?

Creditele VIP sunt o moneda OOC care pot fi achiziționate de pe această pagină pentru a vă putea cumpăra ce vă doriți din magazinul VIP situat pe F4 în joc.

CE TREBUIE SĂ FAC PENTRU A CUMPĂRA CREDITE VIP?

Dacă doriți să achiziționați unul sau mai multe pachete VIP disponibile, va trebui să vă uitați pe această pagină în stanga jos, unde scrie APĂSAȚI AICI pentru a putea cumpăra credite, după care va trebui să alegeți metoda de plată. După ce ați finalizat cumpărarea creditelor, veți primi un cod de activare pe pagina respectivă, inclusiv pe mail-ul dvs. personal folosit la crearea contului pe serverul nostru. Codul aferent creditelor cumpărate RĂMÂNE VALABIL PÂNĂ LA ACTIVAREA ACESTUIA, adică nu trebuie să fiți neapărat pe joc în momentul cumpărarii, de asemenea puteți face cadou unui prieten de pe comunitatea noastră codul de activare.

AM NEVOIE DE STATUT VIP PENTRU MAȘINILE VIP?

Nu, nu este necesar un statut VIP pentru a vă putea cumpăra una sau mai multe dintre mașinile VIP disponibile în meniul F4 din joc.

UNDE SUNT DEPOZITATE CREDITELE VIP?

Creditele sunt depozitate pe contul dvs., ceea ce înseamnă că le puteți utiliza cu oricare dintre personajele dvs. Aceeași regulă se aplică și în cazul statutului VIP, dacă îl cumpărați pentru un singur personaj, vă puteți bucura de avantajele acestuia folosind altul.

SE POT PIERDE CREDITELE VIP?

Creditele VIP NU SE POT PIERDE, fiind o monedă legată de proprietarul acestora. Nu o sa pierdeți niciodata creditele după moartea caracterului și de asemenea nu vor putea fi furate de către nimeni. Jucătorii nu au voie să vă solicite în joc de exemplu să le dați credite, fiind o monedă OOC.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BANII PE CARE EU ÎI DONEZ COMUNITĂȚII?

Întrucât menținerea și updatarea serverului nu este deloc una ieftina, toate fondurile primite sunt returnate comunității noastre, deoarece sunt investite în hardware mai puternic pentru a menține stabilitatea și performanțele cele mai ridicate, ceea ce le permite jucătorilor să se bucure de o experiență de joc cât mai placută. De asemenea, ele sunt folosite pentru a menține site-urile web, pentru a cumpăra software-ul necesar sau pentru a plăti costurile de anunțuri sau promovare. Odată ce vom avea venituri suficiente, intenționăm să folosim o parte din acești bani pentru a vă putea organiza niște concursuri cu premii reale pentru membrii comunității noastre.

DONAREA PENTRU CREDITE VIP ESTE RAMBURSABILĂ?

Donațiile nu sunt rambursabile, odată achiziționate vă rămân dumneavoastră, după cum spune și numele. După ce ați făcut donația și ați primit codul de activare, aceasta nu mai este rambursabilă.

CE FAC DACĂ ÎNTÂMPIN O PROBLEMĂ?

Dacă aveți orice nelămurire sau întâmpinați probleme, nu ezitați să luați legătura cu fondatorul comunității și anume cu PELI pe discord-ul comunității Central Hard Roleplay România.

TRATAȚI CU SERIOZITATE ORICE TRANZACȚIE!

Vă rugăm să tratați cu maximă seriozitate donarea către comunitatea noastră, Central Hard Roleplay România nu-și asumă responsabilitatea cu privire la furtul codului de activare sau a contului, fiecare membru al comunității trebuie să aibă foarte mare grijă de contul lui. De asemenea, jucătorii care creează probleme vor fi excluși permanent din comunitatea noastră.

VĂ MULȚUMIM PENTRU SPRIJINUL DUMNEAVOASTRĂ!

Apreciem enorm de mult orice sprijin acordat! Fiecare tranzacție ne arată faptul că această comunitate are încredere în echipa noastră pentru a oferi un conținut extraordinar pentru toată lumea! Vă mulțumim din suflet pentru contribuția dvs. la prosperitatea noastră ca și comunitate!


Pagina randată în 0.010510 secunde.
CentralHRP